Vakkenpakket van Muziektheaterkamp

Het vakkenpakket van MuziektheaterKamp is aanzienlijk anders dan dat van MusicalCamp. Je werkt niet aan musicaldansen en ook tijdens de liedinterpretatie lessen werk je aan ander materiaal. De focus ligt op het zelf maken van theater. Hierbij proberen we de deelnemers ‘out of the box’ te laten denken en op artistieke en theatrale wijze met mooie stukken te komen. Zo ontwikkel je jezelf niet enkel als uitvoerend artiest maar ben je ook bezig als theatermaker. In overleg met de verschillende docenten proberen we een vernieuwende insteek te maken waarin als deelnemer de uitdaging en ontwikkeling centraal staat.

Naast het creëren van theater, zijn er uiteraard ook enkele technische aspecten die aan bod komen. Zo zal er een basis worden gelegd in ballettechniek en werk je in kleine groepen aan zangtechniek.

Vakken die je tijdens MuziektheaterKamp kunt verwachten zijn bijvoorbeeld:
- privé zangles
- ensemblezang
- stemtechniek
- ballettechniek
- werkplaats*

Ervaring van Pamela, die vorig jaar meeging op MuziektheaterKamp

Wij kunnen je natuurlijk proberen te vertellen wat MuziektheaterKamp inhoudt, maar wie kan het beter vertellen dan een deelnemer van vorig jaar? Bekijk hier de vlog die Pamela maakte tijdens MuziektheaterKamp. 

*Werkplaats

Elke dag ga je naar 'de Werkplaats'; dat is een blok in het rooster waarin je zelf gaat maken/creëren. Samen met je klasgenoten ga je aan de slag met materiaal dat jullie zelf hebben verzameld, onder begeleiding van een professionele maker. Er zijn pianisten waarmee je composities kan maken, je kunt aan de slag met een eigen tekst, of je gaat op zoek naar een diepere laag achter een bestaand stuk. Vervolgens ga je met de hele groep op zoek naar een vorm waarin alles samen kan komen. Zo kunnen er prachtige stukken ontstaan, die aan het einde van de week gepresenteerd kunnen worden. 

Muziektheaterkamp boeken?

Contactgegevens

Correspondentieadres
Ramaekers Entertainment
Rijksweg 324
2071 CR Santpoort-Noord

Let op: Dit is geen kamplocatie!

Telefoon: +31(0)23 205 2079
E-mail: info@kampvakanties.nl

Kvk: 24480035
BTW nummer: 180582185B01