Theaterproducties

Jaarlijks worden er door Ramaekers Entertainment, het overkoepelende bedrijf achter de zomerkampen, verschillende theatervoorstellingen geproduceerd. Deze voorstellingen zijn een te gekke kans voor kampdeelnemers om ervaring op te doen in de praktijk. En je krijgt zelfs de kans om het podium te delen met professionele artiesten. 

Bekijk hieronder een overzicht van enkele producties die de afgelopen jaren de revue gepasseerd hebben. Met in de hoofdrol: onze eigen deelnemers van kamp! 

Best of Musical 2016

Omdat Best of Musical in 2014 zo'n groot succes was, keerde dit concept terug in 2016. Een groots musicalconcert, waarbij aanstormende talenten van de kampen, het podium deelden met bekende artiesten zoals Ara Halici, Sophie Veldhuizen en Ivo Chundro. 
Voor dit concert mocht iedereen auditie doen, die dat jaar mee was geweest op kamp. Iedereen die auditie deed kreeg sowieso een mooi plekje in het ensemble van de show. Maar er waren enkele talenten die ons zo omver bliezen met de auditie, dat ze een solo verdienen. Er waren zelfs drie MuKi's (kids van MusicalCamp) die zoveel indruk maakten, dat ze samen met Ara Halici een kwartet mochten zingen, uit de Musical Ciske de Rat. 

Lees hier een recensie van deze te gekke ervaring! 

Best of Musical 2014

Na MusicalMemories in 2013 was het in 2014 tijd voor een nieuw groots concept. Dat werd Best of Musical. Wederom was er genoeg eigen talent om het podium te vullen met 80 koorleden, 15 dansers en solisten. Daarnaast zongen er 4 professionele musicalartiesten mee. De presentatie lag in handen van Frits Sissing. Het is fantastisch om als deelnemer een kijkje te mogen nemen in zo'n professionele productie. 
Anouk van Laake, voormalig MusicalCamp deelnemer en tevens student aan het Fontys Conservatorium, mocht die avond als een van de solisten optreden. Zo mocht ze de rollen vervullen van Mary Poppins en Cosette. Het jonge talent blies iedereen omver, inclusief haar tegenspeler Ron Link. 

Klik hier voor een uitgebreid fotoverslag van deze gave avond! 

The Sound of Christmas

Hij is een vast gezicht op onze zomerkampen; Edwin Monteyn. Hij gaat al jaren mee als vrijwilliger en ondersteuning van het productieteam. Maar daarnaast is hij zanger en verzorgt hij eind dit jaar een groots kerstconcert; The Sound of Christmas. En Kerst vier je samen, dus de MusicalCampfamilie kon natuurlijk niet ontbreken! 
In Barendrecht viel alles samen. Het MusicalCamp ShowChoir, ons ensemble voor evenementen, vormde tijdens dit concert het ensemble en MusicalCamp docenten Jeffrey Stuut en Liliane de Graaf namen enkele nummers voor hun rekening. 
Ook de vaste backing vocals van Edwin zijn (oud-)deelnemers van kamp. Jorieke Akkerman, Guus Boswinkel en Emma Heesters waren dan ook tijdens dit concert van de partij.

Reaching for Broadway - Celebrations

Na het succes van ‘Reaching for Broadway’ produceerden we vanuit Ramaekers Entertainment in 2013 ‘Reaching for Broadway, Celebrations’. Het concept bleef hetzelfde, maar dit keer gingen we veel meer werken vanuit uptempo, vrolijke musicalmuziek. Het niveau was net zo hoog, maar het feestje nog groter.
Tijdens de vier voorstellingen mocht het publiek genieten van klassiekers uit o.a. Saturday Night Fever, We Will Rock You, Avenue Q en vele andere musicals. Ook de in Nederland minder bekende musicals zoals Spring Awakening en Book of Mormon.

Reaching for Broadway Celebrations was te zien in november 2013 in het M-lab theater in Amsterdam.

Contactgegevens

Correspondentieadres
Ramaekers Entertainment
Rijksweg 324
2071 CR Santpoort-Noord

Let op: Dit is geen kamplocatie!

Telefoon: +31(0)23 205 2079
E-mail: info@kampvakanties.nl

Kvk: 24480035
BTW nummer: 180582185B01