Locatie MuziektheaterKamp

Ons Muziektheater zomerkamp zal plaats vinden in Hapert. Dit plaatsje ligt vlak onder Eindhoven en geeft ons alle ruimte en faciliteiten die we nodig hebben. We delen het terrein met andere kampen zoals MusicalCamp, VocalMasterclass en DanceBootcamp. Iedereen is deze week bezig dus bezig met een tak van theater. 

Het totale terrein beschikt over drie lokalen van verschillende grote, een groot veld waar in de buitenlucht lessen kunnen plaatsvinden en onze eigen evenement tenten die wij als lokaal gebruiken. Deze combinatie aan faciliteiten geeft ons de ruimte om ook bij slecht weer zoveel mogelijk alle lessen door te laten gaan.

Het terrein beschikt over groepsslaapkamers en badkamers. Daarnaast hebben we tentenvelden. 
Kinderen t/m 12 jaar slapen in tenten, samen met de kinderbegeleiders. Ze hebben hun eigen tentenveld, waar het 's avonds heel rustig is en waar altijd een begeleider aanwezig is. 
Iedereen van 13 jaar en ouder slaapt binnen, in de groepsslaapkamers. Wanneer deze binnenplekken vol zijn, hebben we ook extra tentplekken beschikbaar. 

Er even tussenuit

Vlakbij de kamplocatie van MuziektheaterKamp is een subtropisch zwembad te vinden waar we tijdens de kampweek een bezoek aan brengen. Zo kunnen we de juiste balans vinden tussen hard werken en vakantie.


Lees meer over onze docenten 
Lees meer over het lesprogramma van MuziektheaterKamp

Contactgegevens

Correspondentieadres
Ramaekers Entertainment
Rijksweg 324
2071 CR Santpoort-Noord

Let op: Dit is geen kamplocatie!

Telefoon: +31(0)23 205 2079
E-mail: info@kampvakanties.nl

Kvk: 24480035
BTW nummer: 180582185B01